This page has been automatically translated. View in the original language
At the end of the registration progress you will get links to download my albums for free.

Hi!
It's the Dreams After Death Atmospheric Funeral Doom Metal project newsletter registration screen. Only one data is mandatory, but I would be pleased if you could answer to all of the questions. If you subscribe to my newsletter you let me inform you about my important events and informations about my music. I will never share your datas.
 
I need this list because other communication channels are very limited and sometimes profit oriented. For example - Did you know...  when I write something on facebook then only about 25% of my fans CAN see my message? Facebook wants to force me in this way to pay for advertisements. Or what if facebook shuts down? I won't be able to write you anymore.

Thanks for the registration! \m/


(in hungarian...)

Üdv!
Ez itt a Dreams After Death Atmospheric Funeral Doom Metal project hírlevelre feliratkozó képernyője. Kötelezően csak egy email címet kell megadnod, de örülnék, ha a többi kérdésre is válaszolnál. A feliratkozással megengeded, hogy levélben értesítselek a zenémmel kapcsolatos fontosabb hírekről. Az adataidat nem osztom meg senkivel.
Azért van szükségem erre a listára, mert habár a különböző közösségi oldalak látszólag egyszerű kommunikációs felületet adnak, számos profitérdekelt korlát létezik, amikről az átlag felhasnáló nem tud. Például a Facebook-on lévő oldalamon hiába írok ki valamit, a Facebook csak a követőim 25%-ának jeleníti azt meg, és nem arra gondolok, hogy olyan sok üzenetet kapsz, hogy az enyém eltűnik a rengetegben, hanem valóban: a facebook egyáltalán nem teszi közzé az üzenetem, hogy a fizetős hirdetéseit használjam.

A regisztrációs folyamat végén kapni fogsz egy üdvözlő emailt, benne egy ingyenes letöltési linkkel a debütáló anyagomhoz: az "Embraced by the Light"-hoz!

Köszönöm szépen a regisztrációd! \m/
* indicates required
Email Marketing Powered by MailChimp